HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ofis Koltuğu seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?

02-03-2023 11:49
Ofis Koltuğu seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?
Ofis koltuğu seçiminde nelere dikkat ederek daha doğru tercihler yapmış oluruz?
  KONFOR: Ofis koltuğu, kişinin rahat bir şekilde oturmasını sağlamalıdır. Koltuğun yastıkları ve sırt desteği, konforu artırmalı ve kullanıcının uzun süre oturmasına olanak tanımalıdır.
KİŞİYE ÖZEL BOYUTLAR: Ofis koltuğu, kullanıcının vücut ölçülerine ve çalışma ortamına uygun olarak ayarlanabilmelidir. Yüksekliği ayarlanabilir, sırt desteği ayarlanabilir ve kolçakları ayarlanabilir olmalıdır.
  MALZEME KALİTESİ: Ofis koltuğu, kaliteli malzemelerden yapıldığında  koltuğun dayanıklılığını ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca, koltuğun kumaşı, temizlenmesi kolay, nefes alan kumaşlar olmalıdır. Doğal pamuk içerikli keten ağırlıklı tercihler yapılabilir.
ERGONOMİK TASARIM: Ofis koltuğunda ergonomiden bahsedecek olursak öncelikle bel, boyun ve sırt desteği sağlamalıdır. Koltuk eğimi ayarlanabilir olmalıdır ve dilediğiniz eğimde sabitlenebilmelidir ve kullanıcının doğru oturma pozisyonunu korumasına yardımcı olmalıdır.
 SAĞLAMLIK: Ofis koltuğu, gün içinde uzun saatler boyunca kullanıma dayanıklı olmalıdır.Aynı zamanda tekerlek ,mekanizma sisteminin sorunsuz işlemesi gerekmektedir.
 ÜRÜN BEDELİ: Hepimiz ofis koltuğunda yada herhangi uzun ömürlü bir ürün edinirken -uygun- fiyatlı olmasına dikkat ederiz. Ancak, fiyat düşük olduğunda kalite düşebilir bunu gözden kaçırmamak gerekir, bu nedenle kaliteli bir ofis koltuğu seçmek için orta seviye yada orta seviyenin üzerinde fiyat aralığı seçersek koltuğu daha etkin ve uzun yıllar kullanabilmemize olanak sağlayacaktır.Buna ek olarak aracıların az olduğu yani direkt üreticiden alınacak ürünlere çok daha uygun fiyatlara sahip olabileceksiniz.
  MODEL VE GÖRÜNÜM:Öncelikle zevkinize uygun göz yormayacak, sade şık ve modern model tercihiniz çalışma ortamınızı daha huzurlu hale getirecektir.Renk tercihinde psikoloji bilimine kulak vermeniz iş gücünüzü  ve çalışma isteğinizi büyük ölçüde artıracaktır.  
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.