HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2024 Ofis Mobilyası Trendleri

11-01-2022 17:27
2024 Ofis Mobilyası Trendleri

Ofis Dekorasyonunu 2022 yılının trendlerine uygun olarak yapmak isteyenler koltuk takımı modellerimize göz atabilirler . Oldukça fazla renk ve model tercihi arasından kendinize uygun olan ofis mobilyanızı bulabilir. Berjer ofis sandalyesi ve ofis kanepesi modellerimiz arasından kendinize en uygun modeli seçip gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz model seçeneklerimiz arasından Kendinize uygun olanı bulabilir ve 2022 yılına harika bir başlangıç yapabilirsiniz.

Elite Büro Oturma Grubu

Yeşil renginin eşsiz uyumunu ayak kısmındaki metal detaylarıyla ön plana çıkararak eşsiz bir uyum yakalamıştır.. Koltuk takımı içerisinde yer tekli koltuk oldukça şık ve zarif olduğundan ofisinize oldukça iyi bir hava katacaktır. Ayrıca ergonomik açısından iyi olması için modelin minderleri geniş imal edilmiştir. Bekleme Salonunuzda şık bir dokunuş arıyor iseniz koltuk takımında yer alan tekli kanepeler tam size göredir.

 

Lavina Ofis Koltuk Takımı

Kahve rengini ofisine yakıştıranlar için bulunmaz bir model olan Lavina Ofis Koltuk Takımı Bekleme salonunuzda sade bir görünüm yaratacaktır. İki adet tekli koltuk ve bir 3 lü kanepeden oluşan takım ,ahşap aksesuarlar ile hoş bir kombin sağlayacaktır. Birkaç saksı ile oturma odalarınızda doğal bir atmosfer yaratabilir. Koltuk takımında yer alan tekli kanepeler sayesinde ofisinize oldukça rahat koltuklar kazandırabilirsiniz.

Elisa Jb Ofis Kanepe Takımı

Renk kartelamızdan seçeceğiniz istediğiniz renk ve boyutta üretilebilen ve her ofise oldukça uyum sağlayabilecek elisa jb ofis kanepe takımımız fiyat performansıyla en çok tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Takımda 2 tekli bir ikili koltuğa yer verilmiş olup ayakları tercihe göre krom veya ahşap olarak imal edilebilmektedir. Ayakların uzun olması oturma odası temizliği yapılır iken avantaj sağlamakta ve kolay bir temizlik sunmaktadır. Modelin kanepelerinde sırt ve kol kısımlar rahatlık açısından düz olarak üretilmiştir.


 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.