HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Deri Koltuk ve Yönetici Koltuğu Farkları

09-11-2021 12:26
Deri Koltuk ve Yönetici Koltuğu Farkları

Web sitemizde birkaç farklı Ofis koltuğu kategorisi gösterdiğimizi farketmiş olabilirsiniz. Son yıllarda herkesin ofis koltuğu karmaşıklığını anlayacak kadar deneyimli olmadığını biliyoruz. Onun için sizlere deri koltuk ve fileli koltuğun farklarını anlatacağız.

Yönetici Koltuğu nedir ?

Bir yönetici koltuğu, tüm üst gövdeye rahat destek sağlayan premium, yüksek sırtlı bir ofis koltuğudur. Bu geçmiş dönemlerin bir simgesidir kişinin sandalyesinin yüksekliğinin ve kalitesinin rolünün kıdemi ile yakından ilişkili olduğu bir dönem.

Ancak yönetici koltukları tamamen imajla ilgili değildir.Yüksek sırt ve birinci sınıf yapı kalitesi, özellikle yönetici koltuklarının sunduğu ekstra alan ve sırt desteğinden yararlanabilen uzun boylu insanlar için üst seviyedeki konforu garanti eder.

Deri Yönetici koltuğu satın almanın faydaları nelerdir?

Çalışırken oturmak için son derece kaygan, şık ve rahat bir sandalyeye sahip olmanın bariz faydasının yanı sıra, burada bir yönetici koltuğu seçmenin bazı faydaları.

Temizlenmesi kolay, böylece koltuğunuz her zaman temiz ve şık gözükecektir.

Kalıcı bir izlenim yaratın deri yönetici koltukları iyi görünmek için tasarlanmıştır, ziyaretçiler ve müşterilere ilk izlenimleri güzel yapmak için idealdir.

Fileli Yönetici koltuğu satın almanın faydaları nelerdir?

Fileli koltuklar nefes alabilen özel kumaş dokusu sayesinde terletmez.

Hacim olarak deri kaplı koltuklara nazaran daha az yer kaplarlar ve ergonomik sırt bölgesi sayesinde belinizi kavrar bu sayede uzun süre çalışmalarınızda omurganızı destekleyerek uzun süreli çalışma yapabilmenize olanak sağlar.

Ağırlık olarak deri koltuklara göre hafiftirler. Bundan dolayı zerafetinin yanı sıra kullanıcıyı hareket esnasında yormaz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.